Week 51

Het is vandaag maandag, voor de meeste personen is het de start van een nieuwe werkweek. Voor mij dus niet. Dus zit ik rustig aan tafel, wanneer ik mijn ontbijt, bestaande uit thee en een boterham naar binnen werk. Iedere nacht zet ik mijn telefoon op de nachtmodus. Dat betekent: Geen Internet en geen Wi-Fi. Voor mij is dit één stoorzender minder. Vaak neem ik dan een momentje voor mijzelf om inkomende berichten op mijn telefoon te lezen. Mind you, ik heb een Samsung toestel die hoognodig toe is aan vervanging. Want het aantal keer dat hij is gevallen, is helaas bijna ontelbaar. Als een telefoontoestel zou kunnen praten (woordspeling) dan zou mijn toestel mij aanklagen. Dat ik nog geen andere heb aangeschaft is geheel te wijten aan mijn gemakzucht.

Maar goed ik dwaal weer eens af. Op het moment dat ik mijn telefoon weer op de normale modus activeer, ontvang ik allerlei berichten over een eventuele nieuwe Lockdown. WOOOW daar zit niemand op te wachten denk ik en ik al helemaal niet. Maar ja, blijkbaar is dat volgens de statistieken van het RIVM onvermijdelijk met het stijgende aantal besmettingen.

Enige waar ik aan denk is betekent dit voor mij dat ik de fysio voor deze week moet afbellen? Net nu het beter gaat? En de ademhalingstherapie? Gaat deze ook niet door? Want naast deze afspraken, heb ik in verder geen andere afspraken voor zover ik weet.

bol.com | King Puzzel 1000 Stukjes - Landschappen Collage

In principe betekent een Lockdown niet echt een schokkende verandering voor mij. Maar voor de zekerheid dacht ik laat mij eens wat kleine aankoopjes doen. Voor het geval dat ik mij ga vervelen, dan heb ik nog iets om handen. Is denk ik wel onvermijdelijk, dat ik mij ga vervelen, maar alsnog.

Dus ben ik naar de meest dichtbij zijnde Blokker winkel gegaan en heb ik een vijf in één puzzel gekocht, elk bestaande uit 1000 stukjes. Verder heb ik ook een makkelijk te lezen roman bij de Kruidvat ernaast gekocht. Ik denk wel dat ik hiermee tot 19 januari bezig blijf.

Op het moment dat ik dit type is het pas middag en de officiële toespraak van de overheid zal pas over een aantal uren uitgezonden worden. Ik ben benieuwd!

 

 

3 Comments

 1. Amal 5 januari 2022 at 21:01

  Ik ben ook benieuwd, hopelijk word de lockdown niet verlengd! Puzzelen is wel een leuke bezigheid, vooral tijdens deze lockdown. Voor de rest valt er namelijk toch niet veel te doen haha 🙂

  Reply
  1. lifewithdija 11 januari 2022 at 12:46

   Naar aanleiding van deze blog heb ik een flink aantal puzzels gehad. Zoveel, dat ik na een jaar nog steeds zoet ben 🙂

   Reply
 2. Amira 17 juli 2023 at 22:26

  hayek lekkere

  Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *