Dulce Gusto

De O-Zo-Famous Dulce Gusto

Pas geleden zag ik een bericht in de Facebookgroep WoonTips die direct mijn aandacht had.

Een dame had zelf een Dulce Gusto apparaat in huis. En die raakte defect. Ik kan mij niet meer herinneren hoe ze op deze #lifehack oplossing was gekomen. Maar zij kwam er dus achter dat er een pinnetje in het apparaat verborgen is. Blijkbaar kan je met dat pinnetje een verstopping oplossen. Het is gewoon de reinigingsnaald.

Zoals in de meeste huishoudens, start ik ook mijn dag met koffie drinken. In mijn keuken staat de Dulce Gusto ook al een tijdje op het aanrecht. Want eerlijk is eerlijk: Het is een lekker luxe apparaat die een goede prijs en kwaliteitverhouding heeft. Dus ben ik na het lezen van dat bericht ook direct opgestaan en gelopen naar mijn apparaat. Besef mensen, ik heb het apparaat al een jaar of drie en nog nooit is het mij opgevallen. Sterker nog: Ik had er nooit van gehoord. Ik vind het in ieder geval helemaal geweldig.

Dulce Gusto Deze heb ik dus.

Ik heb de gebruikersaanwijzing erbij gepakt. Ja, ik ben zo iemand die van sommige aankopen (oké toegegeven van bijna alles) het bonnetje en ook de gebruiksaanwijzing bewaart. En wat blijkt: Het staat er gewoon heel duidelijk bij vermeld. Ik vraag mij af wat ik nog meer heb gemist????????

#nieuwelesgeleerd #helemaalgeweldig #danweetikdat

KokenKoken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *