Valoentijn

Tips voor originele Valentijn cadeaus

De grote dag van de liefde nadert en veel gaan op zoek naar een geschikte cadeau voor hun lief. Ben jij op zoek naar een leuk en vooral origineel cadeau? Hieronder een aantal tips voor cadeaus:

Tickets voor de International Amsterdam Motorshow

IAMS 2022Tijdens de International Amsterdam Motor Show 2022 kan je als bezoeker en autoliefhebber 5 dagen van de mooiste auto’s. Van supercars, de meest extreme hypercars tot aan unieke showauto’s.  Je kunt als bezoeker genieten van meer dan 300 auto’s.  Ultieme liefhebbers hebben de mogelijkheid om mee te rijden in bekende race-auto’s, zoals McLaren, Lamborghini, Ferrari.

Een massagemat met warmtesensor Massage mat met warmte functie

Dit is een cadeau die je kan geven en zelf ook kan gebruiken. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit  verschillende massageprogramma ’s met 4 verschillende soorten massages. Je kunt de massagemat makkelijk gebruiken op een stoel, een bed of los als mat. Leuk idee? Klik hier voor nog meer.

Een gepersonaliseerde FIFA-kaart

Is je partner een echte voetballiefhebber? Maak dan een gepersonaliseerde FIFA kaart. Je hebt keuze uit verschillende clubs en soorten kaarten waaruit je kan kiezen. Nadat je een kaart hebt gekozen, kan je een afbeelding uploaden die op de kaart komt te staan. Klik hier om de opties te bekijken.

 

Chocolade fotoblokjesChocolade fotoblokjes

Een hele leuke en vooral ook heerlijke cadeau is het afdrukken van een foto met een speciale herinnering of moment op chocolade! Zo een cadeau toont indirect ook dat je de moeite hebt genomen om na te denken over je keuze.  Op de website van Yoursuprise kan je zelf je design maken en zelfs ook laten bezorgen! Klik op het logo van Yoursuprise, zodat je het volledige aanbod kan bekijken.

Picknickmand

Picknickman

Koop een picknickmand voor minimaal 2 personen. Wanneer het lekker weer is, kan je naar een leuke omgeving of park of aan het strand genieten van elkaars gezelschap. Kan trouwens ook in je balkon, tuin of eigenlijk overal gebruikt worden. Mocht je ervoor kiezen om een picknickmand te kopen, kies er een die compleet met servies en bestek is. Er is zoveel aanbod dat je het zo bescheiden of luxe kan maken als jij zelf wenst. Klik hier voor meer.

 

Bucketlistboek voor koppels

Valentijn cadeau de Bucketlist voor KoppelsHet Bucketlist boek voor koppels zit vol met 250 ideeën die je samen kan ondernemen. Er zitten ook opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren om jullie band te versterken. Dit kunnen romantische, grappige of speciale opdrachten zijn. Je kan de lijst ook aanvullen door samen ideeën toe te voegen. Maak hem nog persoonlijker door een foto van jullie samen te verwerken en jullie eigen namen of koosnaampjes voor elkaar. Het Bucketlist boek voor koppels is te vinden bij verschillende aanbieders.

Ik heb voor jullie de twee meest voordeligste sites waar ik het boek heb kunnen heb ik genoteerd. Klik hier  als je het boek direct wilt bestellen en anders kan je via de banner hierboven naar de site van Yoursuprise surfen.

 

Select 2022Select 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *