Vervolg terugblik naar mijn oude leven

In mijn vorige blog heb ik beschreven hoe een standaardweek van mij eruitzag. Nu ga ik er iets inhoudelijker op in:

Mijn werk:

Ik was werkzaam als accountmanager. Het bedrijf waar ik voor werkte, nam de commerciële afdeling over van andere bedrijven. Dat betekende dat ik veel klantencontact had en moest beschikken over sterke communicatieve vaardigheden. Mijn werktijden waren flexibel en het was een jong en fris bedrijf. Ik had twee ruimdenkende en vooral fijne leidinggevenden en ook leuke collega’s.

Naast mijn werk volgde ik een avondopleiding. Mijn werk was gelukkig niet ver van de Hogeschool waar ik les volgde. Met het openbaar vervoer was ik er binnen een half uur. Het was net tien minuten met de metro of anders stapte ik in de tram, welke keuze het ook werd alletwee stopten voor de deur van de Hogeschool.

De tram reed midden in het prachtige centrum van Rotterdam. Ik vond het fijn om te reizen met het openbaar vervoer, want zo zag ik voor mijn gevoel een glimp van de wereld. Vooral tijdens de winter vond ik het fijn.

Ja echt, ik meen het ik genoot ervan.

En wat betreft mijn vrije tijd, ik kookte en bakte zo vaak mogelijk. Vaak werd mij gevraagd om bepaalde recepten uit te proberen door mijn omgeving en dat deed ik ook. Met alle plezier van de wereld deed ik dat. Ondanks het feit dat ik zo een druk schema had, ontving ik ook vaak bezoek van familie, soms collega’s en vrienden. Familie en vrienden waren altijd welkom en bleven weleens logeren.

Eigenlijk leefde ik als een echte Bourgondiër: Zoveel mogelijk genieten van het leven en daar hoort uiteraard lekker eten bij!

Mijn advies was dan ook geniet van je dag!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *